KUALITI PASIR NIE MEMANG SUPERBB!! JIMAT DAN TAHAN..X BERBAU LANSUNG!!

ps; lepas try cat litter ni..dijamin tak nak cari pasir lain dah!

anda mesti Selalu ada masalah seperti ini kan?

DUST

pasir berdebu sampai sakit hidung nak tuang dalam box..kadang2  kucing nk berak dia gali pasir smpai berdebu 1 rumah..kan?

STINK

bila pasir dah x cedok wlaupun baru sehari dah bau hapak busuk masam je..kdg2 penat nak kena cedok hari2..

CLUMPING

bila pasir x clumping nie…bila nk angkat senang sangat  pecah..terpaksa la buang smua pasir masukan yang baru..membazir je rasa..

Procatz Litter carbon

Pasir ini menggunakan high premium black carbon penyerapan 3X menggunakan teknologi clay yang sangat clumping dan memberi perlindungan bau  yang maximun. sangat disyorkan untuk isi rumah.

High Carbon Technology

Procatz Litter Carbon mampu mengawal bau2 yg tidak menyenangkan dan menaturalkan balik bau2 dan mengembalikan kesegaran didalam rumah. wlaupun tak cedok najis berhari.

99% Dust Free

Procatz Litter carbon ini menggunakan teknologi molekul jisim terkini melalui ujian2 dan proses yg dibuat anda tidak risau lagi kerana pasir ini 99%dust free. tidak berdebu langsung.

3X Strong Absorption

Procatz litter carbon ini mempunyai penyerapan 3x lebih pantas menyerap najis buangan kucing dgn kuantiti yg minima dan lebih menjimatkan. kesanya pasir ini dapat membantu mengawal bau dan bacteria dengan baik.

Super Strong Clumping

Dengan teknologi terkini Procatz litter carbon ini mampu mengeraskan najis buangan kucing sepantas 5 saat shaja dan mampu bertahan dengan maksimun.

Anti-bacteria/Super Hygene

Mengandungi Antimicrobial Agent dan plant extract untuk menghapuskan bau dan mengawal bakteria dan virus dari merebak dan  melambatkan proses penyebaran. mengekalkan suasana dan udara dlm keadaan bersih dan segar.

Procatz Litter Carbon diformulasi khas membantu menyelesaikan masalah2 kucing indoor, kami menghasilkan pasir yang terbaik untuk digunakan didalam rumah.

JOM BACA FEEDBACK PENGGUNA YANG DAH GUNA PASIR INI?

ahmad
ahmad restoran
Read More
Ini sudah kali 3 sy order penghantaran cepat service tiptop..tq Procatz litter carbon.
Nama Pelanggan
Nama PelangganNegeri atau pekerjaan
Read More
Tuliskan testimoni pelanggan anda dalam ruangan ini. Pilih testimoni yang boleh bantu bakal pelanggan anda untuk buat keputusan.
Nama Pelanggan
Nama PelangganNegeri atau pekerjaan
Read More
Tuliskan testimoni pelanggan anda dalam ruangan ini. Pilih testimoni yang boleh bantu bakal pelanggan anda untuk buat keputusan.
Previous
Next
mohd aiman
mohd aimanbussines sendiri
Read More
Penghantaran terbaik bos kemarin order hari ni dah sampai..meow sy dk menungu pasir kesayangan dia nk poo2...huhu tq2
ahmad aiman
ahmad aimanfoodpanda
Read More
Penghantaran terbaik bos kemarin order hari ni dah sampai..meow sy dk menungu pasir kesayangan dia nk poo2...huhu tq2
Previous
Next

Kak zie

“Pasir nie memang menjimatkan masa saya dgn waktu kerja sy, 4-5 hari baru sy cedok,,huhu” 

Nur syuhaibah

“bagi sy pasir ni byk membantu untuk orang mcm sy yang sensitif dgn najis, mmang x bau langsung poo2 meow sy. wlaupun dah seminggu xtukar” trbaik.

nur izzah

“sy dh pakai2 macam2 litter dah tapi yang nie mmang paling bagus! mmang jimat sngt dia punye clumping kecil2 xmcm pasir lain ketul2 besar”

Farah & syarah

“kitaorang pengguna setia Procat Litter Carbon, xnak cari lain dah..kalau pasir lain cepat sngt hapak,cepat busuk ada tue clumping pun mudah pecah.”

APAKATA MEREKA DI SHOPPEE?! REAL TESTIMONI..

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Previous
Next

KENAPA PENCINTA KUCING WAJIB CUBA PASIR INI?

SHOPPE RATE
5/5
✅ 5X EFEKTIF DARIPADA PASIR BIASA UNTUK KEGUNAAN DIDALAM RUMAH
✅ 2X LEBIH JIMAT MENYERAP NAJIS DENGAN KUANTITI KECIL.
✅ MAMPU MENCEGAH MASALAH VIRUS MENGANDUNGI ANTI BAKTERIA.
✅ 5X MENYERAP BAU SESUAI UNTUK CAT OWNER YANG SELALU SIBUK TIDAK SEMPAT MENUKAR NAJIS SETIAP HARI..

HARGA ASAL

1 X BAG LITTER
RM 35
  • HARGA PETSHOP
BEFORE PROMO

HARGA PROMOSI PELANCARAN DENGAN COMBO X SHOPPE

PROMOSI TAMAT

Hours
Minutes
Seconds
0
SUDAH MEMBELI DI WEBSITE INI!!

Soalan Lazim

Masih ragu – ragu untuk membeli Procatz Litter Carbon? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

yes, selamat digunakan sesuai untuk semua jenis kucing.

Produk ini eco nature 100% mendapat kelulusan dari luar negara dan dalam negara gmp,FFH,EcoNet

Berdasar kajian dan feedback kami  kami hasilkan najis buangan kucing mampu bertahan sehingga 5 hari tanpa berbau dalam litter box mnggunakan pasir kami. Clumping procatz ini juga mampu menyerap kencing dan najis kucing dengan gumpalan yg sedikit..ini lebih mnjimatkan penggunaan pasir.

inhibit : mengandungi antimicrobial agent bertindak melambatkan proses bakteria dan mengawal bau yg tidak menyenangkan.

Plant extract : menghapuskan bau tidak mnyenangkan dan membuat udara lebih segar dan bersih.

This is super premium cat litter, using highly absorbent litter that has carbon plus technology that clumps tight and provides maximun odor protection. Very recomended for household.
✅Anti-bacteria Agent
✅Strong Elimination with carbon and plant extracts
✅Super Strong Clumping
✅Long-lasting Freshness
✅High carbon Technology

✅99% Dust Free
✅3X absorption
✅Super Hygene
✅3X Odour control
✅100% Natural

 

Proses ini memakan masa untuk kami menyelesaikan masalah2 kucing didalam rumah melalui kajian2 yg kami buat bagi menghasilkan pasir yg terbaik untuk  diguna didalam rumah..sangat sesuai untuk semua jenis kucing dan kucing yg menghadapi masalah fungus atau kulit.

Sekarang kami membuat harga promosi untuk combo jimat sehingga rm30

Scroll to Top