GROWTH BOOSTER VITAMIN

Si Meow Ada Masalah Ini?? GUGUR KURUS FUNGUS KURAP KUTU

X nak ke kucing korang gemuk bulat sihat macam video bawah ni?

mengenal masaalah kucing anda?

Kurap/fungus

Masalah fungus/kurap pada kucing atau anjing  sejenis penyakit berjangkit yg dibawa oleh kulat dikenali sebagai dermatopphytes. tempat2 yg kena ialah tangan,kaki muka,telinga ekor dan tubuh kucing. dan lebih teruk jika tidak dirawat, dan merebak shingga menyebabkan kematian.

Bulu gugur

Biasanya masalah bulu gugur disebabkan effection pd kulit spt kutu/fungus, hormon tidak stabil, kurang nutrisi atau stress dan faktor cuaca pun kulit kurang nutrisi, mula la bulu melekat kt baju sofa, berterabur atas lantai kan?

selsema

Selsema kucing biasanya dari jangkitan, virus ini senang dijangkiti kerana krn sistem imun kucing yg lemah, dan kdg2 ambil masa yg lama untuk sembuh..bersin berlendir..smpi rimas kita nengok…

kurus

Biasanya disebabkan beberapa faktor stress, kurang selera makan, kurang nutrisi penting atau sistem penyerapan usus tidak baik..mngkin juga cacing atau lain2..sebab tue penting ubat cacing supplement utk kucing..

Monyok,Tidak aktif

Selalunya si meow kurang tenaga, kurang nutrisi2 spt vitamin untuk kucing aktif. murung, kurang selera mkn, kurang bermain, selalu habiskan masa dengan menyorok di bawah perabot atau di tempat yang orang takkan pergi. lari diri bila orang datang dekat.

Kutu

Ctenocephalides felis merupakan sejenis parasit hisap darah yang boleh dijumpai pada tubuh kucing. mngkin kucing slalu bermain diluar rumah, berjangkit dari kucing lain. si meow slalu mengaru,  kdg2 shingga berdarah .hati2 manusia pun boleh berjangkit jika tidak dirawat .

FORMULASI LENGKAP NUTRISI MUDAH DIHADAM DAN DISERAP

Complete dengan 1 supplement mengandungi Lysine, Mineral, Protein, vitamin penting zinc,b2  dan ianya mudah dimakan dan diserap dalam badan kucing. 100% selamat diguna dan berkesan.

7 Hari Memberi KESAN Terbaik Selepas Guna

Melebatkan Gebu Dan Bersinar

GB by loyale cat ini mengandungi nutrisi2 penting garam mineral dan vitamin penting untuk bulu si meow lebih cantik,bersinar dan tidak gugur lagi..

Tumbesaran Kucing

kombinasi protein yang mudah dihadam dalam Growth booster by loyalecat boleh bantu simeow membesar dgn baik. spt mineral, protein,  jugak kalsium untuk membantu tumbesaran tulang dan otot di samping memberikan kesihatan yang baik dalam dan luar.

Selera Makan

Dengan 1 pek GB dari loyalecat mmpu menambah selera makan kucing kerana growth booster mngandungi vitamin b12 dan protein yg mmpu buat kucing anda bulat spt garfield.

Merawat Kurap Dan Fungus

dengan formulasi growth booster mampu mencegah dgn memberi nutrisi yg penting cukup untuk merawat fungus akibat kekurangan nutrisi.

Kutu Dan Hama

Bahan2 didalam growthbooster ini juga boleh mengeluarkan bau pada kulit kucing yg tidak disukai kutu dan terus membuat kutu dan hama tidak lagi membiak..

Menguatkan Antibodi Sistem Imun

Growth booster by loyale mngandungi vitamin2 yg menguatkan sistem imun kucing anda supaya lebih imun dan tidak mudah diserang penyakit2 yg berbahaya.

APAKATA MEREKA YANG SUDAH BELI?

coach yin
coach yin
kuala lumpur
Read More
kucing sy makan kurang, pastu selsema mcm2 dah cuba bg wetfood pun x jln..ada la tengok iklan growth booster nie dekat ig sy try cuba, sy nmpak perubahan dia dari selera makan, fungus dan selsema pun hilang...hari ini order esk smpi..trbaik ah..
mohd bakar
mohd bakar
kota bharu
Read More
kucing sy suke sngt dengan produk nii..hari ni masuk hari ke 6, sy prasan kucing sy bulu pun dah x melekat kat tangan..boleh peluk2 dah..dulu rimas je asyik melekat kt baju bulu..tq bos!! nnti repeat lagi..
ahmad mar'ie
ahmad mar'ie
restoran
Read More
produk loyale cat nie mmang dh lame dlm pasaran dan sngat berkesan dengan bulus saya...sy pengguna setia produk ni..korang yg nk beli tuu pastikan original dari loyale cat..
nur syafira
nur syafira
kelantan
Read More
barang baru sampai kemarin..akak cuba dekat kucing2 akak diorang mmang suke sangt2..senang je bg makan..lepas bg supplement ni..berselera diorang mkn kibble..xsabar tnggu kucing akak gemok..huhu nk gomol2...
Previous
Next

siti raziah

“Sebelum nie xkasi baring atas tilam sebab bulu gugur!”

norainie azilah

“Hasil bg makan GB 2 bulan”

Amirul

“Luka sporo pun boleh hilang mcm x percaya jee”

Faizahtul Nadia

“Road to 6kg lepas makan gb??!

Hasni Hamzah

“Kucing kampung pun boleh makan GB”

Jefferr sam

“3 bulan baru guna, bulu makin berkilat”

Interview Dari Pelanggan Tetap Growth Booster

Siapa yang patut beli Supplement ini?

✅ Mereka yang kucing kurus nak gemuk,

✅Mereka yang asyik tukar makanan tapi tetap tiada perubahan

✅Mereka yang sudah cuba macam2 produk tapi tiada hasil.

✅ Si meow asyik bulu gugur walaupun dah cucuk sana sini

✅ Ada masalah kurap fungus tapi masih x sembuh2??

 

BULU GUGUR
SUDAH BERJAYA 98%
BEBAS PENYAKIT
SUDAH BERJAYA 98%
GEMUK
SUDAH BERJAYA 99%
0
SUDAH TERJUAL!!!

Dapatkan Combo Promosi Terhad Kpd 35 Orang Sahaja

CAT SHOW COMBO

Soalan Lazim

Masih ragu – ragu untuk membeli loyale cat? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah.

yes. produk ini selamat digunakan sudah 5 tahun di pasaran.

Mendapat kelulusan dari MESTI dan GMP.

berdasar dari feedback2 customer kami ada yang seawal 5 hari dah nampak kesan tetapi bergantung juga kpd jenis kucing dan keadaan kucing itu.

bahan asas spt vitamin2 , omega, crude protein, magnesium, calcium, zinc dan lain2.

sekotak ada 30 sachet tahan sehingga 3-4bulan.

FUNGSI GROWTH BOOSTER
😼menambah selera makan n berat badan.
😼meningkatkan tumbesaran kucing
😼mnghalang bulu gugur
😼kulit sihat hilangkan kurap/fungus
😼meningkatkan sistem imun mlawan virus
😼mngukuatkan tulang
😼mencantikkan bulu dan berkilat
.
.
Cuba bagi makan produk Loyale Cat


boleh tengok perubahan dia …
.
😻badan makin sado
😻sihat membulat
😻badan dah takde fungus/kurap
😻bulu xgugur dh mkin gebu
😻bulus makin aktive dah xmonyok

kebanyakkan kucing2 customer kami amat mnyukai dan tiada msalah dgn growth booster ini kerana growth booster ini mempunyai bau yang disukai kucing.

cara guna senang sahaja..boleh campur kedalam dry food atau wetfood atau boleh juga bancuh dgn sdikit air dan berikan kpd kucing anda..

1 sachet boleh digunakan 3 kali.

1.freegift collar flea yg berharga rm25.membunuh kutu sepantas 15 minit.

2. dapat tips untuk penjagaan dan gemukkan kucing.

3. vauncher ahli untuk customer repeat order rm 10

4. promo freegift ini sah untuk pembelian dari web ini sahaja!

 

 

Scroll to Top