Terbukti Si Comel Gebu, Gemok Dan Bebas Penyakit, Kutu Dengan Pantas

“x perlu lagi paksa, senang je untuk consume vitamin  tersedap digemari sicomel”

SICOMEL ADA MASALAH SEPERTI INI ?

Kurus selalunya disebabkan kekurangan zat dan nutrisi menyebabkan hilang selera makan atau cacing ddidalam usus menyebabkan sicomel kurus.

Antara faktor bulu gugur adalah cuaca, tempat, stress atau mengawan, kucing lesu pun boleh menyebabkan bulu gugur oleh sebab itu multivitamin loyalecat ini pelengkap nutrisi penting untuk sicomel.

Sistem imun yang lemah atau antibodi yang kurang penyebab sicomel mudah dijangkiti dan diserang virus demam dan selsema, multivitamin pro ini mengandungi lysine untuk mencegah masalah virus dan menguatkan sistem imum.

Fungus atau kurap boleh menyebabkan Sicomel selalu menggaru sehingga luka dan menyebabkan masalah lain dijangkiti bakteria yang berbahaya..sporo, kurap atau jangkitan kulit oleh itu, sokongan vitamin diperlukan untuk kesihatan kulit dan bulu sicomel lebih bertambah baik.

“cuba ikhtiar dengan produk kami, NAK pergi vet beratus kena habis kan”

MEMPERKENALKAN MULTIVITAMIN DARI LOYALECAT

HANYA JILAT, KUNYAH JE CONFIRM 100% SICOMEL SUKA SEBAB ADA SALMON FLAVOUR!

FEEDBACK CUSTOMER
Rating 98%
SETAKAT INI SUDAH 172500 RIBU FEEDBACK KAMI DAPAT DIPASARAN MALAYSIA KERANA KAMI YAKIN PRODUK KAMI MAMPU MENYELESAIKAN MASALAH HAIWAN KESAYANGAN ANDA.

BRAND LOYALE CAT??

✅ Syarikat yang pertama mengeluarkan suplement growth booster khas untuk nutrisi haiwan kesayangan dari loyale cat.
✅Sudah 10 tahun dalam pasaran Malaysia.
✅ Gel paste Pro dan Chewable ini adalah Inisiatif baru diambil oleh kami, bertindak 5x keberkesan untuk merawat dan mencegah masalah sicomel dan lebih senang untuk merawat.
✅ Formulasi dari U.S.A, 
✅pengiktirafan dari gmp, usdi dan Telah dijalankan pelbagai ujian klinikal berdaftar dgn FDA U.S FOOD AND DRUG ADMINISTRATION. united States public health security and bioterrorism.di recommended oleh veterinar dari U.S.A. 

KAMI TIDAK MENJANJIKAN 3-5 HARI BERKESAN  TETAPI BERIBU TESTIMONI SUDAH TERBUKTI BERKESAN DAN KAMI YAKIN PRODUK LOYALE CAT INI MAMPU  MENYELESAIKAN MASALAH SICOMEL . KERANA PRODUK KAMI  SUDAH 10 TAHUN DI PASARAN, PELBAGAI PRODUK LOYALECAT DAN KAJIAN, UJIAN KLINIKAL SUDAH KAMI JALANKAN UNTUK MENYELESAIKAN SEMUA MASALAH PENCINTA HAIWAN.

OLEH SEBAB ITU, KAMI MEMBERI JAMINAN 100% PULANGAN DUIT SEKIRANYA TEMPOH 30 HARI TIDAK BERKESAN UNTUK SICOMEL ANDA.

PERFECT COMBO DAN SUPER COMBO harga promosi ini sah untuk pembelian melalui website ini sahaja tiada diluar..

3 OPTION COMBO MENARIK !!

ANDA BOLEH ORDER DAHULU DALAM WEBSITE INI ISI BORANG TEMPAHAN DETAIL NAMA ALAMAT DAN AKHIR SKALI KLIK BUTANG PILIHAN SAMA ADA MAHU BAYAR ONLINE ATAU PILIH BAYARAN C.O.D. CASH ON DELIVERY.

🔥BARANG SAMPAI 1-5 HARI HARI BEKERJA BERGANTUNG PADA LOKASI.

🔥SEDIAKAN DUIT YANG MENCUKUPI BILA BARANG SAMPAI.

0
Sudah Membuat Tempahan

Soalan Lazim

Masih ragu – ragu untuk membeli produk loyale cat? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah. 

Produk ini selamat digunakan sudah 7 tahun di pasaran. syarikat pertama yang mengeluarkan vitamin nutrisi haiwan jenis tablet..

Mendapat kelulusan dari MESTI, AFCOO, GMP dan berdaftar FDA  U.S.A food and drug.

Berdasar dari feedback2 customer kami ada yang seawal 5 hari dah nampak kesan tetapi bergantung juga kpd jenis kucing dan keadaan kucing itu.

Yes serasi untuk semua..

100% selamat digunakan.

Untuk sebarang masalah moneyback guarented dan pertanyaan tentang produk dari syarikat kami anda boleh hubungi di talian office kami loyale cat untuk kami bantu:-

09-7406972

Scroll to Top